icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Plaatselijk Belang Opende verstrekt kliko-stickers

Plaatselijk Belang Opende verstrekt kliko-stickers

12-11-2021

Veilig verkeer in Opende 

Misschien heb je ze wel eens gezien: stickers op de kliko’s langs de weg die aangeven wat de maximale rijsnelheid is. De stickers wennen nooit helemaal zoals vaste verkeersborden en vallen daardoor meer op. Daarom willen we deze stickers aanbieden aan onze leden voor de grijze containers. In het algemeen zien we niet veel groene containers bij de weg. We denken daarom dat stickers op de groene containers te weinig effect hebben.  

Kosteloos voor leden 

De stickers zijn verkrijgbaar voor straten met een maximum van 30, 50 en 60 km per uur. Plaatselijk Belang neemt de kosten voor haar rekening. Ben je geen lid maar wil je wel graag stickers? Dan kun je lid worden voor € 4,00 per jaar en kun je alsnog kosteloos de stickers ontvangen.  

Bestellen / meer informatie 

Voor meer informatie of aanvragen van de stickers kun je een mail sturen naar plaatselijkbelangopende@home.nl of een app sturen naar 06 5204 5718. Je kunt je bestelling doorgeven tot en met 13 december. Na deze datum bestellen we in één keer voor iedereen de stickers. De stickers worden bij je thuis bezorgd; vermeld daarom je adres in je mail of app.