LEGiO-RUN Grootegast, vijfde editie op 1 april 2023

Op 1 april is de 5e editie van de LEGiO-run! Net als andere jaren staat de funrun, 5km en 10km op het programma. De route van de 5 en 10 kilometer loopt weer door tuincentrum Drint en over het opslagterrein van Poelman. Op de route natuurlijk weer onze LEGO-aankleding, muziek op verschillende plaatsen en hopelijk veel supporters.

Alle inschrijvingen van 2020 zijn blijven staan. De deelnemers hebben daarover al een mail ontvangen. Ze kunnen eventueel wijzigingen zelf doorvoeren via een link uit die mail. Denk hierbij aan wijzigingen wanneer je verhuisd bent of dat je toch een andere afstand wil lopen.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga dan voor woensdag 8 maart 12:00 uur naar onze website en schrijf je in. Deelname voor de funrun is via de voor-inschrijving € 3,- en voor de 5 en 10km is dat € 9,-.

Ben jij onder de 18 jaar en wil jij meedoen aan de LEGiO-run, maar is dit financieel niet haalbaar? Neem dan contact op met Stichting Leergeld en zij kijken met je mee en kunnen ervoor zorgen dat je gratis kan mee doen! Dit kan alleen via de voor-inschrijvingen. 

Als jij je van te voren inschrijft ben je zeker van:- Goedkoper deelnametarief- Startnummer met VOORNAAM er op (kan iedereen je goed aanmoedigen ;-))- Speciale LEGiO-run medaille- Super leuke loop in het thema van LEGOLees alles op onze website www.legiorun.nl

De funrun is voor iedereen. Iedere deelnemer is winnaar, maar er is geen prijsuitreiking of een podium bij de deze categorie. Uiteraard krijgen de deelnemers aan de Funrun ook een mooie LEGiO-run medaille.

Wij kunnen dit event niet neerzetten zonder alle lopers, vrijwilligers supporters en sponsoren. Wij zijn er trots op dat zij zich elk jaar zo inzetten voor de LEGiO-run.

Al sinds 2020 is PowerplusTools onze hoofdsponsor, maar op 1 april mag Anne Bies dan eindelijk een startschot geven!

Tot ziens op 1 april, je kan ons dan vinden in onze inschrijfruimte in de Bibliotheek.

Bekijk onze website voor meer informatie over het parcours, starttijden, eventuele prijzengeld.

#legiorun #grootegast #hardlopen #Grootegast #Westerkwartier #10km #5km #funrun #meedoen #hardlopenisleuk #eerstezaterdaginapril #powerplustools