Internationale Grasstrack 2022

Internationaal baansportweekend naar nieuwe locatie

Na twee jaar van corona-perikelen mag Stichting Baansport Opende voor de 37e keer het internationale baansportweekend organiseren op 17 en 18 juni 2022.

Vanaf dit jaar zal het evenement op een nieuwe locatie worden georganiseerd, te weten het grote parkeerterrein achter Strandheem dat grenst aan de Kolonieweg en de Leidijkreed. Eén van de voordelen van dit terrein is dat er een langere wedstrijdbaan kan worden aangelegd.

Op de vrijdagavond zijn er diverse wedstrijden voor de jeugd en de nationale rijders. Op de zaterdag verschijnt er weer een internationaal deelnemersveld aan de start. Bertus Sipma komt ’s avonds voor de muzikale omlijsting.

Ondanks de onderbreking van twee jaar mogen wij wederom rekenen op medewerking van de Gemeente Westerkwartier, Stichting Spavo Fonds (hoofdsponsor vanaf het begin) maar zeker onze grote groep vrijwilligers die er ook dit jaar weer de schouders onder zetten om er een prachtig evenement van te maken. Zonder hen en al onze andere trouwe sponsoren zou dit evenement niet mogelijk zijn. Via onze website en onze facebookpagina kunt u alle informatie over dit evenement vinden. Zien wij u weer langs de baan dit jaar? Graag tot ziens op 17 en 18 juni 2022!