GroTalks: Slimme strategieën voor succes

Wil je als ondernemer leren van andere ondernemers en specialisten in hun vakgebied? Sluit dan aan bij de GroTalks van GroBusiness. In een kleine setting nemen de sprekers je mee in slimme strategieën voor succesvol ondernemen: leer hoe je met Growth Hacking je bedrijf kan laten groeien als nooit tevoren, ontdek hoe je culturele diversiteit kan omarmen en tot een kracht kan maken binnen je organisatie en verken het automatiseren van repetitief werk – werk hoort immers leuk te zijn, en uitdagend, niet waar?

Dit is de kans om te leren van experts op het gebied van Growth Hacking, culturele diversiteit en automatisering middels RPA:

Culturele diversiteit vraagt om culturele lenigheid

Op donderdag 16 november 2023 ga je met Carlien Klaassens, intercultureel pedagoog en opleider Alfa-college, mee op culturele reis. Onze culturele diversiteit neemt toe, ook in onze werkomgeving. Hoe ga je om met verschillende culturen, levensstijlen en overtuigingen? Bouw bruggen, geen muren! Ga mee op wereldreis en ontdek waarom culturele diversiteit om culturele lenigheid vraagt.

Doe zinvol werk, automatiseer de rest

Bestelorders overtypen, mails beoordelen en beantwoorden, aanvragen goedkeuren, gedoe in Excel; we zijn gewend geraakt aan veel repetitief handmatig administratief. Het kan ook anders. Gert-Jan Mellema, founder van RPA softwarebedrijf Nexler, vertelt je hoe op woensdag 22 november.

Growth Hacking

Onconventioneel groeien met slimme experimenten. Nieuwe kansen ontdekken en traditionele grenzen doorbreken. Dat is Growth Hacking. Op woensdag 29 november neemt Gijs Seubers, co-owner van Sprints & Sneakers, je mee in deze disruptieve manier van groeien. Wat is groei? En hoe groei je door growth hacking en AI?

Data en tijden GroTalks

  • Donderdag 16 november, 10.00 - 12.30 uur: Culturele diversiteit vraagt om culturele lenigheid
  • Woensdag 22 november, 14.30 - 17.00 uur: Doe zinvol werk, automatiseer de rest
  • Woensdag 29 november, 14.30 - 17.00 uur: Growth Hacking

Alle GroTalks vinden plaats bij Economic Board Groningen, G. Reindersstraat 5 in Winsum.
Aanmelden: https://grobusiness.nl/grotalks/

Voor ondernemers, door ondernemers

De GroTalks worden georganiseerd door GroBusiness. GroBusiness helpt ondernemers verder. GroBusiness vindt, verbindt, versnelt en versterkt ondernemers in de provincie Groningen. Het team van mkb-verkenners bestaat uit zeer ervaren professionals, veelal voormalig ondernemers, met een groot netwerk en een specialisatie in thema’s zoals duurzaamheid, financiering, digitalisering en arbeidsmarkt. GroBusiness helpt ondernemers verder. Of je een concrete ondernemersvraag hebt of gewoon eens wilt sparren. Meer weten? Kijk op www.grobusiness.nl.

GroBusiness is een programma van Economic Board Groningen en wordt gefinancierd door de provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.