Oproep deelname fotowedstrijd: Typisch Opende in beeld

Voor onze vernieuwde website www.opendeonline.nl hebben wij foto's nodig. Wat is typisch Opende volgens u? Zou u dat in beeld willen brengen? Of heeft u dat al in beeld gebracht? En wilt u vervolgens uw foto's insturen om mee te doen aan onze fotowedstrijd? Mail dan de foto direct naar keuvelaar@live.nl. We ontvangen deze graag in een zo groot mogelijk bestand.

De gewonnen foto of foto's worden geplaatst op de vernieuwde website www.opendeonline.nl. Vanzelfsprekend met vermelding van uw naam. Daarnaast zorgen wij dat de winnaar of winnaars een leuke prijs ontvangen.

De eerstvolgende Keuvelaar valt eind januari 2022 bij onze leden in de brievenbus. We proberen een selectie uit de foto's te tonen in dit nummer.

Alle ingestuurde foto's zullen op de website getoond worden, de foto's worden genummerd en er kan gestemd worden. Geef uw stem door via de website www.opendeonline.nl of per mail via keuvelaar@live.nl.

Het inzenden van de foto's is met twee weken verlengd en kan tot en met maandag 31 januari 2022, stemmen op de mooiste foto kan vanaf dinsdag 1 februari tot en met dinsdag 8 februari 2022. In De Keuvelaar van februari 2022 zullen wij de winnaar(s) bekend maken!