Ontwikkel je verder als voetballer bij FC Groningen On Tour in Opende! ⚽

Op dinsdag 30 april komt FC Groningen On Tour wederom naar V.V. Opende. Tijdens de meivakantie hebben kinderen uit de omgeving de geweldige kans om te Trainen als een Prof.

Op sportpark De Olde Wierden kunnen kinderen van de leeftijdscategorieën onder 7 tot en met onder 15 een hele dag trainen. Deze training is onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De voetbaldag is opgebouwd uit twee trainingssessies (ochtend en middag) en een gezonde lunch.

Tijdens deze intensieve dag leren de deelnemers voetballen als hun eigen FC-helden.

Om ieder kind voldoende aandacht te geven zijn de trainingsgroepen beperkt tot maximaal 14 kinderen.

Via https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/  kun je je inschrijven, waarbij inmiddels een 40 kinderen je voor zijn gegaan.

Wil jij je verder ontwikkelen als voetballer? Of gewoon een hele leuke dag beleven tijdens de meivakantie? Meld je dan snel aan voor FC Groningen On Tour.

Tijdens FC Groningen On Tour krijg je de hele dag training van FC Groningen trainers op het thema dribbelen en passeren als Luciano Valente! Daarnaast krijg je na afloop een FC Groningen bal (ter waarde van €19,95) cadeau waarmee je thuis verder kan Trainen als een Prof!

V.V. Opende maakt zich op voor alle voorbereidingen die bij deze dag komen te kijken.

In samenwerking met FC Groningen is het draaiboek uitgewerkt en worden vrijwilligers en stagiaires warm gemaakt om deze dag tot een daverend succes te maken.

“We zijn er trots op dat FC Groningen, na in 2020 in de herfstvakantie al eens langs te zijn geweest, nu wederom ons fraaie sportpark aandoet. We maken er weer een geweldige dag van”, aldus jeugdcommissielid Henk Veenstra.