icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Uit de oude doos, deel 10

Uit de oude doos, deel 10

30-06-2022

Deze maand de laatste twee fotokaarten uit deze collectie. De kaarten zijn beschikbaar gesteld door Georg Lutter, belangstellenden kunnen contact opnemen met Sybina van de redactie voor het verkrijgen van een kaart, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Georg heeft bij iedere kaart informatie over wie er op de kaarten staan, wie hun ouders zijn, geboortedatum van de leerling en bij een aantal foto’s staat ook vermeld waar ze destijds woonden.

Er zijn inmiddels vier van de twintig fotokaarten opgehaald, drie mannen en één mevrouw hebben wij kunnen verblijden met een jeugdfoto waar ze zelf met hun broer(s) of broertje(s) op staan, allevier hadden de foto nog niet eerder gezien. 

Foto 20
Harm en Grietje van der Hoek, kinderen van Auke van der Hoek en Jeltje Meijer. Harm en Grietje zijn beide geboren op 12 januari 1940. Het gezin woonde destijds aan de Zuiderdwarsreed 2 te Opende.

Foto 21
Gjalt en Gosse van der Wal. Zonen van Klaas van der Wal en Cornelia Postma. Gjalt is geboren op 13 oktober 1943 en Gosse op 24 maart 1945. Het gezin woonde destijds aan de Zuiderdwarsreed 1 te Opende.