icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
In De Keuvelaar van december 2021

In De Keuvelaar van december 2021

24-12-2021

In het decembernummer van Dorpskrant De Keuvelaar

De eerste edities van Dorpskrant Opende staan online op deze website!
We hebben Heibel Surhuisterveen opdracht gegeven om een nieuwe website te creeeren, een wens gaat hierdoor in vervulling! Het online archief wordt op de nieuwe website geplaatst. Voor de nieuwe website zijn we op zoek naar typisch Opende in beeld foto's, hiervoor houden we een fotowedstrijd.

Er is gelukkig meer nieuws, deze maand kunt u lezen over: Sint & Piet in Opende, Sint & Piet op bezoek bij de leerlingen van SLS de Binding, sponsors Sint & Piet, Crescendo, de 50 plus club en spokentocht Opende deelt cheque uit. Jeanet Wijma vervolgd haar artikel over oervoeding. En Yvonne heeft de uitslag van de grondboringen, hierover heeft ze in De Keuvelaar van november jongstleden geschreven. Heeft Opende een pingoruïne?

Naast bovenstaande artikelen hebben we ook nog onze vaste rubrieken, zoals: de agenda, de agenda van de 50 plus club, de puzzel, raad het plaatje en uit de oude doos. Wij hopen dat we nog meer mensen kunnen verblijden met één van de fotokaarten. 

Heeft u ook kopij voor Dorpskrant De Keuvelaar? Wij ontvangen kopij voor het januarinummer graag uiterlijk zaterdag 15 januari 2022. U kunt kopij inleveren per mail, het e-mailadres is: keuvelaar@live.nl.

Heeft u al een abonnement?
U kunt eenvoudig lid worden van onze dorpskrant via deze link
Heeft u al een abonnement? | Opende Online
of via dit formulier Lid worden van dorpskrant De Keuvelaar | Opende Online