icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
In De Keuvelaar van februari 2022

In De Keuvelaar van februari 2022

28-02-2022

In het februarinummer van Dorpskrant De Keuvelaar

De eerste twee jaargangen van Dorpskrant Opende De Keuvelaar staan online op deze website! Voor de vernieuwde website zijn wij op zoek naar Typisch Opende in beeld foto's. Hiervoor hebben we een fotowedstrijd gehouden, de winnaar is inmiddels bekend.

Ook voor deze Keuvelaar hebben wij weer voldoende kopij mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. U kunt lezen over het klooster van Trimunt, een verhaal van Henk Wierenga, Crescendo 100 jaar, het BaronTheater bestaat inmiddels 10 jaar, het Sing & Swing voorjaarsconcert van Uit Vriendschap, de garageverkoop op Koningsdag en het Verbindingsfestival. Camping Strandheem is op zoek naar nieuwe collega's. Jeanet Wijma heeft een artikel geschreven over vet, vet interessant! En Yvonne deelt een heerlijk recept met onze lezers.

Naast bovenstaande artikelen hebben we ook nog onze vaste rubrieken, zoals: de agenda, de agenda van de 50 plus club, de puzzel, raad het plaatje en uit de oude doos.  

Heeft u ook kopij voor Dorpskrant De Keuvelaar? Wij ontvangen kopij voor het maartnummer graag uiterlijk zaterdag 19 maart 2022. U kunt kopij inleveren per mail, het e-mailadres is: keuvelaar@live.nl.

Heeft u al een abonnement? 
U kunt eenvoudig lid worden van onze dorpskrant via deze link
Heeft u al een abonnement? | Opende Online
of via dit formulier Lid worden van dorpskrant De Keuvelaar | Opende Online