icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
In De Keuvelaar van juni 2022

In De Keuvelaar van juni 2022

30-06-2022

In het juninummer van Dorpskrant De Keuvelaar

Fotokaarten
Er zijn deze maand twee fotokaarten opgehaald. Twee mannen hebben we erg blij kunnen maken met de fotokaarten. In totaal zijn er drie fotokaarten opgehaald, de overige 17 worden nog een tijdje bewaard, hopelijk melden zich nog meer belangstellenden.

De Keuvelaar
U kunt deze maand lezen over: vier jubilarissen van de KWF Kankerbestrijding, het verslag van de Peenderstruun, het programma van het BaronTheater, 100 jaar Crescendo, een terugblik op Opende geschreven door een oud inwoner, Witteborg Sport heeft een zomeraanbieding, tevens blikt Astrid Witte terug op het middagprogramma van het Verbindingsfestival, het Tweede Opender Muziekfestijn en de Vlooienmarkt op de Poelbuurt 6 te Opende.

Raad het plaatje
Deze maand is er een stukje uit een oude advertentie geplaatst, in één van De Keuvelaars uit de eerste tien jaargangen die inmiddels online staan kunt u deze afbeelding vinden. 

Vaste rubrieken
Naast bovenstaande artikelen hebben we ook nog onze vaste items, zoals: de agenda, de puzzel, raad het plaatje en uit de oude doos.  

Heeft u ook kopij voor Dorpskrant De Keuvelaar? Wij ontvangen kopij voor het septembernummer graag uiterlijk zaterdag 17 september 2022. U kunt kopij inleveren per mail, het e-mailadres is: keuvelaar@live.nl.

Heeft u al een abonnement? 
U kunt eenvoudig lid worden van onze dorpskrant via deze link
Heeft u al een abonnement? | Opende Online
of via dit formulier Lid worden van dorpskrant De Keuvelaar | Opende Online